Kürti Kürtőskalács

CÉGES RENDEZVÉNYEK:

Sok év tapasztalatával állítom, céges rendezvényén garantált siker a kürtőskalács. Egységem megjelenése magában is reprezentatív. A belső tér átláthatósága , tisztasága, rendezett kialakítása pedig azonnal bizalmat kelt munkatársaiban, meghívott vendégeiben. Amennyiben céges rendezvénye egyben családi nap is , a gyermekekre gondolva a kürtőskalács szinte már kötelező! Minden céges rendezvény különböző, ezért én is más és más konstrukcióban dolgozom. Egy amiből nem engedek: a minőség. Mindig friss, meleg kürtőskaláccsal hálálom meg fogyasztóim megtisztelő bizalmát. Kérem írja meg elképzelését, és egyedi ajánlatot dolgozok ki rendezvényére!

BORNAPOK:

Örömömre napjainkban egyre látogatottabb rendezvények, és két kóstoló közt jólesik egy kürtőskalács. Civilként jómagam is szívesen látogatok bornapokat , kukkantok be nyitott pincékbe, ahol örömmel látom, hogy a borkészítés természetes, kézműves hagyománya, hogy ötvöződik a fejlett, higiénikus technológiával, a minél tökéletesebb végtermék érdekében. A kürtőskalács- készítésnél magam is ezt az utat járom

KIÁLLÍTÁSOK, EXPÓK

Részt veszek expókon és kiállításokon , színesítve ezáltal a vendéglátás kínálatát. Napjainkban ezeken a rendezvényeken a szakmaiság mellett helyet kap a , "civilek", családok, megismertetése az adott szakterülettel, nekik is ajánlom termékemet.

FESZTIVÁLOK:

A megszokott fesztivál catering mellett üde színfolt a kürtőskalács.

VÁSÁROK:

Manapság a vásárba látogatók célja már nem csak ruha, cipő, és más használati tárgyak beszerzése. Szeretnek a vásárban sétálni, kikapcsolódni, jókat enni, és inni. Állok rendelkezésükre

GYERMEKNAPOK:

Szeretek mosolyt csalni a gyermekeink arcára, ezért mindig különös izgalommal készülök a nekik szóló rendezvényekre. Egészségünkre vigyázva termékem nem tartalmaz hozzáadott színező-, tartósító-, és állományjavító anyagot.